Wat is een Accountability Partner?

 

Als Accountability Partner, Buddy of Coach, help ik ondernemers hun doelen te bereiken, door uitstelgedrag tegen te gaan. Je stelt zelf je deadlines, ik houd je er aan. Ik denk met je mee en adviseer je over business en marketing. Ook  help ik je om een heldere planning te maken waar je echt verder mee komt. Alles diep vanuit de Colombiaanse jungle, waar ik zelf ook mijn dromen aan het verwezelijken ben.

Uitstelgedrag

Eén van de grootste uitdagingen voor zelfstandig ondernemers, is uitstelgedrag. Je hebt immers geen baas of manager meer die je aan je deadlines houd.  Jezelf discipline opleggen geeft negatieve energie, dat haalt de lol en de bezieling uit je werk. Productiviteitstools zijn in theorie fantastisch...maar dan moet je ze wel blijven gebruiken.

Header-2-M.jpg

Get shit

done!

Waarom een stok achter de deur?

Een Accountability Partner  werkt, omdat je mij niet zomaar kunt vergeten of negeren. Omdat je weet dat wij een afspraak hebben gemaakt en je aan mij mag uitleggen waarom iets niet af is. Een liefdevolle schop onder je kont. Uiteindelijk is het jouw verantwoordelijkheid, ik maak het leuker, overzichtelijker en eenvoudiger je doelen te behalen.​

  • Bereik je doelen sneller

  • Houd overzicht met een gestructureerde planning

  • Blijf gefocust door heldere doelen

  • We doen het sámen

I've got plenty of excuses

I get it done anyway!

 

Hoe ik als accountability partner werk

  1. Als eerste bespreken we je doelen en waar je nu staat. We maken een planning en structuur.

  2. We hebben wekelijks telefonisch contact en bepalen we wat je de aankomende week doet.

  3. De week erop kijken we terug. Heb je jouw doelen gehaald? En zo nee, waarom niet? Wat kunnen we deze week anders doen? En we bepalen weer de stap voor aankomende week.

We doen het sámen. Jouw doelen zijn mijn doelen. Jouw resultaten zijn mijn resultaten,

Wat is het bereiken van je doelen waard?

De accountability sessies met mij, zijn kort en krachtig. We gaan recht op jouw doelen af. Sessies van 30 minuten zijn €62,50 ex btw. Dit bedrag is volledig aftrekbaar van de belasting.

Zou een accountability buddy goed voor jou werken?

Geen idee! Maar. De eerste sessie is gratis en vrijblijvend, dus probeer het gewoon eens uit. Plan hieronder direct wat in mijn agenda in! Dan neem ik contact met je op via Whatsapp. Het is geen verkoopgesprek, we maken even kort kennis en gaan gewoon direct aan de slag samen. Zo kun jij goed ervaren hoe ik werk en of we een goede match zijn.

Ik hoop je snel te spreken en jou en je bedrijf te mogen versnellen.

Nog vragen?

 Ik BEN HET BEST BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

+57 313 4496810  

Ik antwoord zo snel mogelijk!

Footer-M.jpg

Stuur me een bericht

GEEN WHATSAPP?

 © Reetpeper 2020  //  Webdesign by Typefate

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Algemene voorwaarden