Business Masterminds

Doe het samen, krijg aanmoediging, creatieve input en een stok achter de deur. Daarnaast denk ik met je mee en geef advies over je marketing en het succesvol opzetten van je bedrijf.

CTA probeer het gewoon eens uit voor €20 of als je eerst een keer met mij wil kletsen 

Hoe het werkt:

Jouw eerste sessie met mij is gratis. Het is geen verkoop call, we gaan gewoon direct écht aan de slag! Aan het einde vraag ik je dan of je het fijn vind om door te gaan of dat je er nog even over na wil denken. Alles prima.

 

Dus. Plan hieronder direct iets met me in. Kost je minder dan één minuut dus stel het niet uit ;-) 

De prijs van €62,50 die een normale 30 min sessie kost, reken ik dus niet door de eerste keer. De module hieronder gebruik ik ook voor echte sessies, dus vandaar dat er een prijs in staat.

Hoe het werkt

PROEF RONDE

Probeer het één hele ronde uit voor €20

Een ronde bestaat uit twee calls. Je belt de eerste keer in en maakt mee hoe het gaat. Je stelt tijdens de call ook zelf een doel. De tweede call valt ook nog onder het aanbod. Je wil natuurlijk ervaren of die deadline van de tweede call ook echt voor je werkt!

€65 per week

INTAKE GESPREK

Intake waarin we jouw doelen stellen en planning maken.

Iedere maandag of vrijdag app ik jou met de vraag hoe het afgelopen week ging en wat je doelen zijn voor aankomende week.

 

Mocht je een korte vraag hebben of ergens snelle feedback op willen, dan kan dat ook! Dat doen we dan gewoon via voice messages, kun je het later nog eens terug luisteren.

€20 per sessie

GET TO WORK!

Als je wat dieper de inhoud in wil. Een sparringpartner met verstand van business- & marketingstrategie.

Heb je naast die stok achter de deur ook behoefte aan business coaching en marketingadvies? Kies dan voor privé-sessies. Dan gaan we ook inhoudelijk aan de slag met je business en marketingstrategie. 

Dit kunnen éénmalige sessies zijn, of op regelmatige basis. Vaak kan ik je in een half uur al een onwijs eind op weg helpen. Maar als je veel te bespreken hebt en langer door wil gaan, dan kan dat ook!

€62,50 per sessies van 30 min

 

NIET UITSTELLEN, MAAR INPLANNEN ;-)

De intake is gratis, dus je hebt niets te verliezen. Plan het dus niet 'straks ff' in, maar nu meteen.

Nog vragen?

 Ik BEN HET BEST BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

+57 313 4496810  

Ik antwoord zo snel mogelijk!

Footer-M.jpg

Stuur me een bericht

GEEN WHATSAPP?

 © Reetpeper 2020  //  Webdesign by Typefate

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Algemene voorwaarden