Online-Marketing-Training-Header-M.jpg

Word een klantmagneet

Leer je alles dat je nodig hebt, om de aandacht ​te krijgen van jouw doelgroep.
Hoe je een band met hen opbouwt en ze moeiteloos binnenhaalt als klant!

Hoe werkt het?

Voor iedere online groepssessie, krijg je video's met uitleg en een opdracht die je zelf uitwerkt. In de online sessie met de groep van max. 6 andere ondernemers, helpen en inspireren we elkaar en gaan we een stapje dieper op de materie in. Zo hoef je het dus niet alleen te doen én heb je een fijne stok achter de deur om de training daadwerkelijk helemaal te doorlopen. Ik stuur bij waar nodig en help je om nog een niveau hoger te komen met je marketingstrategie.

Wat leer je?

 

Sessie 1: Jouw bedrijf. Je leert helder verwoorden wat het nou eigenlijk is dat je doet. Wie je doelgroep is, wat je product is, wat het probleem is dat je oplost en welke barrière je moet overkomen om je doelgroep te overtuigen van jouw oplossing.

Sessie 2: Jouw strategie. Je ontwikkelt een strategie hoe je jouw doelgroep positief triggert. Jouw unieke communicatie insteek waarmee je jouw doelgroep echt raakt en overtuigd. Dit vormt de basis voor al je marketing en communicatie.

Sessie 3: Jouw boodschap. Op basis van de behoeften van je doelgroep, gaan we jouw boodschap vormgeven. Wat zijn de belangrijkste talking points? Hoe onderscheid jij je van je concurrenten, wat is de meerwaarde die jij bied? En wat is jouw WAUW-factor?

Pas je boodschap aan op
je doelgroep en kanaal

Word opvallend zichtbaar voor je ideale klant!

Sessie 4: Jouw conversiefunnel. This is where the magic happens. Je leert hoe je jouw ideale klanten aantrekt. Stapje voor stapje, van leadgeneratie tot conversie. Je ontwikkelt een gratis weggever, een mini-product en verschillende varianten van je hoofd product. Ook gaan we in op technieken om je bezoekers te inspireren en overtuigen.

Sessie 5: Jouw content. Nu je alles 'bedacht' hebt, is het tijd om te 'doen'. Je leert welke communicatie-kanalen het beste bij jouw merk passen en hoe jij die optimaal in gaat zetten. Je werkt daadwerkelijk al content uit zoals blogs, video's, advertenties en website teksten. Zo kun je direct écht van start!

Lees hieronder over de verschillende varianten van de training.

Kies wat het beste bij jou past!

Online Training Marketingstrategie

Hoe leer jij het liefste?

ZELFSTANDIG

Doorloop de training zelfstandig,
in je eigen tijd en tempo.

Al je je hier voor inschrijft krijg je vandaag al direct toegang tot alle video's en het werkboek. Na afloop geef ik je schriftelijke feedback. Of als je wil, plannen we een call in.

Als je het met een groep samen doet, heb je een stok achter de deur en waardevolle extra inspiratie. Maar doe je het liever alleen? Dan is dit de beste keuze voor jou!

 

Je kunt je ook later nog bedenken en alsnog met de groepssessies meedoen voor meerprijs van €625.

€450 training + schriftelijke review

SAMEN

Wekelijkse live sessies met mij en max 5 andere ondernemers.

Volg thuis de video's en vul het werkblad in. Tijdens de 5 MasterMind groepssessies, denken we met elkaar mee, delen creatieve ideeën en motiveren elkaar. Ik stuur bij, geef extra uitleg en daag je uit, zodat jij nóg een niveau hoger komt. Naast de 5 groepssessies, zitten er ook 3 privé sessies met mij bij.

Verzeker je nú direct van een plek. Na inschrijving, krijg je direct toegang tot alle video's en het werkboek. Een groep geeft motivatie en geeft je een stok achter de deur. Super waardevol!

€1.250 incl. groeps- & privésessies

EEN-OP-EEN

Privé-sessies waardoor je snel jouw strategie hebt staan.

Wil je snel knallen, maar wel graag met professionele input? Dan is dit de juiste keuze voor jou!

In sessies van 1,5 uur bespreken we jouw strategie. Ik leg jou live de relevante theorie uit en denk creatief en strategisch met je mee. Training op maat dus.

Zo kom je vaak in 3-4 sessies al tot een kick-ass strategie! Ook kan ik je helpen met het uitwerken van bepaalde zaken. Plan een gratis intake in voor meer informatie.

€125 per uur, gratis intake

 

Nog vragen?

 Ik BEN HET BEST BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

+57 313 4496810  

Ik antwoord zo snel mogelijk!

Footer-M.jpg

Stuur me een bericht

GEEN WHATSAPP?

 © Reetpeper 2020  //  Webdesign by Typefate

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Algemene voorwaarden