top of page
Header-2-M.jpg
Over Garlyn
Image by KAL VISUALS

"Uit weloverwogen onderzoek en met behoorlijke ervaringsdeskundigheid kan ik met zekerheid zeggen dat een burn-out extreme schijt aan functietitels heeft, en een enorm gebrek aan zakelijke sympathie"

VAN CARRIEREVROUW
NAAR WRAK NAAR JUNGLEBOSS

Met 15 jaar ervaring als senior digitaal consultant, customer experience strateeg, business- en producteigenaar in online strategie, e-commerce, CRM en conceptueel developer van grootschalige digitale ontwikkelingsprojecten bij internationale corporaties, mag ik mezelf een zwaargewicht in mijn vakgebied noemen. ‘Hold my beer’ zei de burn-out. En zo knalde ik paar jaar geleden in volle vaart tegen de onvermijdelijke ‘Muur Van Ho Eens Even’.

Herstellen van een burn-out heeft tijd nodig. Zoveel tijd dat ik volledig los kon komen van de identiteit die mijn werk was. Kon ik wel wat anders dan wat ik deed? Gelukkig bleek ik naast het succesvolle LinkedIn profiel ook gewoon een mens te zijn met wensen en dromen die door maanden rust, nadenken en therapie weer langzaam de ruimte kregen om naar voren te komen en te groeien. 

Image by Jonatan Lewczuk

WAT WIL JE NOU?

Mijn missie werd een grote. Een bijzondere. Een doldwaze, gekke sprong van de hoogste bedrijfsladder, diep de Colombiaanse jungle in! Mijn carrière-noodstop bracht me terug naar mijn idealen, normen en waarden, naar de zaken waar mijn hart ligt, de dingen waar ik stampende en pulserende passie voor voel: Natuurbehoud! En zo vertrokken ik samen met mijn vriend in 2018 naar Zuid Amerika om een eco-hostel op te zetten en zo land, natuur en regenwoud te conserveren.

Ja supertof zo’n hostel opzetten, maar eigenlijk niet echt mijn ding om een hostel daadwerkelijk te runnen. Et voila: Reetpeper werd geboren. Hoewel tropische woudreuzen en kameleonnetjes mijn intenties zeer waarderen, wil ik mijn zakelijke talenten niet verwaarlozen. En zo zet ik vanuit deze waanzinnig mooie omgeving, mijn bekwaamheid en expertise in om ook dromen van andere mensen waar te maken. Als mentor help ik ondernemers hun volledige potentieel te bereiken. Het shotje capsaïcine in de derrière om die fucking shit gedaan te krijgen! Als trainer deel ik mijn marketing kennis en ervaring.

Trailblaze_8822.jpg

DO THE DAMN THING!

Ik geloof dat iedereen zijn dromen kan verwezenlijken. De reden waarom dit voor veel mensen niet lukt is omdat ze op het juiste moment wachten (spoiler: het juiste moment bestaat niet!) niet de juiste richting kunnen vinden, of zich snel laten afleiden en opgeven. De truc is kleine stapjes in de juiste richting blijven zetten en door te gaan, zelfs als het moeilijk wordt. De nog grotere truc is: je hoeft dit niet alleen te doen! Reetpeper is jouw partner, jouw doel wordt ons doel, jouw succes is ons succes! Samen tackelen we chaos, voegen structuur toe en gaan stap voor stap op jouw doel af. 

FUCK YES!

Pardon?

Ik leef volgens het ‘Fuck Yes’ principe: bij alles wat ik doe vraag ik mezelf af: voel ik hier ‘fuck yes’ bij? Zo niet, dan is het een duidelijke nee. Tijdens het Reetpeper-traject gaat dit ook jouw principe worden. Niets meer halfslachtig aankloten en hopen dat iets aanslaat. Nee. Je gaat all-in of je doet het niet. Alles wat je doet is zinvol, duurzaam en gaat blijvende impact hebben. 

JE ZOCHT EEN PEPER,

HIER BEN IK!

Garlyn Jenniskens: internationaal marketingstrateeg, global businessmentor, ondernemer en junglebaas! Mijn reputatie is er een van ‘getting shit done’ en mijn motivatie is de lol en energie die ik krijg, van anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ik doe het alleen nét even anders. Geen power-pakje op de Zuidas. Geen 1-op-1tjes bij de Doppio of conference callen vanuit een flexplek in Roffa. Ik doe wat ik het beste doe: ondernemers hun doelen laten bereiken, maar dan vanuit de jungle in Colombia. Fuck yes!

SMILE-S.jpg
bottom of page