Header-2-M.jpg
Over Garlyn

"Uit weloverwogen onderzoek en met behoorlijke ervaringsdeskundigheid kan ik met zekerheid zeggen dat een burn-out extreme schijt aan functietitels heeft, en een enorm gebrek aan zakelijke sympathie"

VAN CARRIEREVROUW
NAAR WRAK NAAR JUNGLEBOSS

Met 15 jaar ervaring als senior digitaal consultant, customer experience strateeg, business- en producteigenaar in online strategie, e-commerce, CRM en conceptueel developer van grootschalige digitale ontwikkelingsprojecten bij internationale corporaties, mag ik mezelf een zwaargewicht in mijn vakgebied noemen. ‘Hold my beer’ zei de burn-out. En zo knalde ik paar jaar geleden in volle vaart tegen de onvermijdelijke ‘Muur Van Ho Eens Even’.

Herstellen van een burn-out heeft tijd nodig. Zoveel tijd dat ik volledig los kon komen van de identiteit die mijn werk was. Kon ik wel wat anders dan wat ik deed? Gelukkig bleek ik naast het succesvolle LinkedIn profiel ook gewoon een mens te zijn met wensen en dromen die door maanden rust, nadenken en therapie weer langzaam de ruimte kregen om naar voren te komen en te groeien. 

WAT WIL JE NOU?

Mijn missie werd een grote. Een bijzondere. Een doldwaze, gekke sprong van de hoogste bedrijfsladder, diep de Colombiaanse jungle in! Mijn carrière-noodstop bracht me terug naar mijn idealen, normen en waarden, naar de zaken waar mijn hart ligt, de dingen waar ik stampende en pulserende passie voor voel: Natuurbehoud! En zo vertrokken ik samen met mijn vriend in 2018 naar Zuid Amerika om een eco-hostel op te zetten en zo land, natuur en regenwoud te conserveren.

Ja supertof zo’n hostel opzetten, maar eigenlijk niet echt mijn ding om een hostel daadwerkelijk te runnen. Et voila: Reetpeper werd geboren. Hoewel tropische woudreuzen en kameleonnetjes mijn intenties zeer waarderen, wil ik mijn zakelijke talenten niet verwaarlozen. En zo zet ik vanuit deze waanzinnig mooie omgeving, mijn bekwaamheid en expertise in om ook dromen van andere mensen waar te maken. Als mentor help ik ondernemers hun volledige potentieel te bereiken. Het shotje capsaïcine in de derrière om die fucking shit gedaan te krijgen! Als trainer deel ik mijn marketing kennis en ervaring.

DO THE DAMN THING!

Ik geloof dat iedereen zijn dromen kan verwezenlijken. De reden waarom dit voor veel mensen niet lukt is omdat ze op het juiste moment wachten (spoiler: het juiste moment bestaat niet!) niet de juiste richting kunnen vinden, of zich snel laten afleiden en opgeven. De truc is kleine stapjes in de juiste richting blijven zetten en door te gaan, zelfs als het moeilijk wordt. De nog grotere truc is: je hoeft dit niet alleen te doen! Reetpeper is jouw partner, jouw doel wordt ons doel, jouw succes is ons succes! Samen tackelen we chaos, voegen structuur toe en gaan stap voor stap op jouw doel af. 

FUCK YES!

Pardon?

Ik leef volgens het ‘Fuck Yes’ principe: bij alles wat ik doe vraag ik mezelf af: voel ik hier ‘fuck yes’ bij? Zo niet, dan is het een duidelijke nee. Tijdens het Reetpeper-traject gaat dit ook jouw principe worden. Niets meer halfslachtig aankloten en hopen dat iets aanslaat. Nee. Je gaat all-in of je doet het niet. Alles wat je doet is zinvol, duurzaam en gaat blijvende impact hebben. 

JE ZOCHT EEN PEPER,

HIER BEN IK!

Garlyn Jenniskens: internationaal marketingstrateeg, global businessmentor, ondernemer en junglebaas! Mijn reputatie is er een van ‘getting shit done’ en mijn motivatie is de lol en energie die ik krijg, van anderen te inspireren hetzelfde te doen. Ik doe het alleen nét even anders. Geen power-pakje op de Zuidas. Geen 1-op-1tjes bij de Doppio of conference callen vanuit een flexplek in Roffa. Ik doe wat ik het beste doe: ondernemers hun doelen laten bereiken, maar dan vanuit de jungle in Colombia. Fuck yes!

Frits-adidas.jpg

FRITS RENEMAN

Vice President Digital Products at adidas  

Garlyn has proven to be a digital expert who is able to combine the business and IT world and get things done. She has shown to excel in bringing down complex issues to the core points and drive resolution in a decisive, fact based way.

Her strong communication is key to her success.

Ricard-L'Or.jpg

RICARD BARRI VALENTINES

Global Marketing Director L'OR

I had the pleasure to work with Garlyn in the development of an e-commerce platform for the L'OR brand. This was an extremely complex project with very tight deadlines and a big geographical scope. With her arrival to the team, what seemed to be an impossible mission turned into reality in no time. Her deep knowledge on e-commerce combined with a yes-we-can mindset and an awesome talent to manage different stakeholders played a key role in delivering in full and in time against commitments.

Alle-freeyourpassion.jpg

ALLE VAN DER WAL

freeyourpassion.nl

Garlyn is een echte vakvrouw, zelf zit ik altijd vol dromen hoe mijn leven er over 5 jaar eruit ziet. Namelijk een eigen surf- en yogaschool. Echter Garlyn weet dit feilloos te vertalen naar actie. Ik heb geleerd wat ik NU te doen heb, en wat ik over een jaar te doen heb.  Zodat het niet alleen bij dromen blijft, maar Garlyn heeft ervoor gezorgd dat ik in de actie stand ben gekomen. Ze is betrokken en denkt met je mee en door haar ervaring neemt ze je mee in alle facetten van je eigen onderneming. En bovendien is Garlyn een fijn mens, waardoor het ook nog een leuk wordt om samen met haar aan je eigen droom te werken. 

ROSITA MO-AJOK

Schrijfster

Ik kwam bij Garlyn met een plan waar ik eigenlijk niet het lef voor had of het vertrouwen in mijn eigen kunnen. Wat was het fijn om haar te treffen.....als ik de moed verloor gaf zij mij wat van haar. Elke week vertel ik haar mijn vorderingen en daar houd ze mij aan. Een energieke stok achter de deur. En wat voor een, iemand om mee te sparren als je het even niet weet, iemand die je grootsheid ziet wanneer je hem even kwijt bent, waar ik mijn belemmerende overtuigingen mee kan delen zonder oordeel, zodat wij verder kunnen. Het voelt echt als een wij en daardoor kan ik zoveel meer dan alleen.

DAMIAN

RockWellSkis

Never underestimate the value of having someone to counter your thoughts and to actas a sounding board for your ideas. No ideas are born alone and very few arethe result of an individual's solitary musings.Having come froma Big Four company in the UK with a background as a successful StrategyConsultant, but with entrepreneurial aspirations, I might not have been thesort of person to want or take advice.A chanceencounter with Garlyn proved me wrong.

 

After a short conversation talking about my frustration with the corporate world and my desire to start up a SkiManufacturing company, we started to formulate a plan. A plan which disrupted any doubts and reservations that I may have had and which culminated in a workable business plan and road map.Garlyn is fully and genuinely invested in my ideas and her role as accountability partner will truly serve to spur me in my endeavour.

Testimonials
 

Nog vragen?

NEEM GERUST CONTACT OP VIA WHATSAPP!

+57 313 4496810  

Ik antwoord zo snel mogelijk!

Contact-Garlyn-Business-Coach

 © Reetpeper 2020  //  Webdesign by Typefate

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Algemene voorwaarden