top of page
Businesscoach-Jungle-Boss-Garlyn.jpg

Wat zeggen anderen

over mij?

FAQ

Wat wil je weten?

Al jouw vragen over mijn werkwijze, business coaching en accountability beantwoord!

Lonneke-van-Oostveen.jpg

Lonneke

Copywriter

Als beginnend ondernemer met imposter syndroom zie ik veel beren op de weg naar succes.

 

Garlyn is een briljante beren-worstelaar! Samen hebben we 1 voor 1 mijn obstakels aangepakt en uit de weg geholpen. Op een manier die bij mij past.

 

Dankzij Garlyn heb ik overzicht maar bovenal vertrouwen in mijn succes als ondernemer! Als je niet weet waar je moet beginnen: neem een Reetpeper!

Bjorn-Claassens.jpg

Bjorn 

Holistic Finance

Het is een feest om Garlyn als business coach te hebben!

 

Waarom? Omdat Garlyn mij helpt om écht verder te komen met mijn bedrijf. Ze is ontzettend goed in het aanvoelen wat ik als mens en ondernemer nodig heb in de fase waar ik op dat moment zit met mijn bedrijf. Ze voelt feilloos aan waar ik me vooral ook niet mee bezig moet houden en waar ik focus op mag hebben.

 

Ze is verder ontzettend doortastend en heeft veel toepasbare kennis welke ze makkelijk inzet en overdraagt. Los van dit alles, en zeker niet onbelangrijk is Garlyn een ontzettend vrolijk, grappig en leuk mens.

 

Ik wens iedere ondernemer een business coach zoals Garlyn toe!  

Erieke-Duisterwinkel.jpg

Erieke

EmbraceYou

Het is zo fijn dat Garlyn weet te verwoorden wat er in je hoofd zit, maar niet eerder lukte om zo uit te werken.

 

Ze maakt het samen met jou heel praktisch en to the point, wat helpt om stappen te zetten. Ze zorgt dat je in beweging blijft op een prettige manier.

 

Ze is enthousiast en denkt goed mee in oplossingen. Ze houdt hierbij goed rekening met de verschillende aspecten, waardoor je snel keuzes kan maken.

 

Als het voor jou ook tijd is om concreet te worden en alles wat je nog wil doen écht in gang te zetten, neem dan contact op met Garlyn en je merkt al direct resultaat! Dat heet Reetpeper!

Liselore.jfif

Liselore

Mr. Breath

Garlyn is down to earth, motiverend, to the point en is heel enthousiast met een fijne dosis humor en relativering.

 

Geeft mij een duwtje als dat nodig is en zet het doel net een stukje verder dan ik zelf zou doen. Aanrader!

Ingrid.jpg

Ingrid

Verzuim Coach

Ik liep bij het opzetten van mijn bedrijf tegen de marketing aan. Garlyn heeft mij intensief hiermee geholpen.

 

Het gaf me structuur in mijn doelen door haar handige tools en inleving in mijn bedrijf. Het is heel overzichtelijk , gekoppeld aan acties.

 

Na elke afspraak kwam ik echt weer een stap verder naar mijn uiteindelijke doel. Een heerlijke stok achter de deur!

JP-Kleppe.jpg

JP

Campers op Maat

Garlyn heeft én brengt veel energie.

 

Door haar stappenplan, calls en coaching kan ik lekker doorpakken.

Paul-Bongers.jpg

Paul

CEO Datumprikker

Garlyn is heel betrokken en geïnteresseerd. Ze denkt proactief mee hoe dingen beter kunnen en komt goed terug op dingen van vorige meeting.


Daarnaast is ze gezellig en vrolijk!

 

Echt een topper!

Simone.jpg

Simone

Levensboost

Je bent startende ondernemer en super goed in je vak. Maar hoe maak je dat duidelijk aan de buitenwereld en trek je de juiste klanten aan?

 

Garlyn neemt je heel praktisch mee in alle stappen die je als ondernemer te zetten hebt om jouw verhaal aantrekkelijk neer te zetten. Haar kracht: ze houdt je scherp om tot jouw essentie, jouw kern te komen. Super waardevol!

 

En ze is nog een geweldig leuk mens ook. Aanrader!

Kim-Pilon.jpg

Kim

Paarden & Emotie Coach

Voor mij als startende ondernemer is Garlyn echt een schot in de roos. Ze is heel creatief en ziet overal mogelijkheden. Haar enorme enthousiasme, haar briljante kennis en ervaring in strategisch denken zorgt ervoor dat ik goed kan focussen en de juiste stappen zet.

 

Met als resultaat een heel concreet marketing plan wat aansluit bij al mijn wensen.

 

Heb je geen idee “waar” of “hoe”te beginnen met je marketing dan zorgt Garlyn voor een enorme voorsprong ipv achterstand! En ook nog eens op een hele leuke, betrokken en enthousiaste manier.
 

Rosita.jfif

Rosita

Schrijfster

Ik kwam bij Garlyn met een plan waar ik eigenlijk niet het lef voor had of het vertrouwen in mijn eigen kunnen. Wat was het fijn om haar te treffen.....als ik de moed verloor gaf zij mij wat van haar.

 

Elke week vertel ik haar mijn vorderingen en daar houd ze mij aan. Een energieke stok achter de deur. En wat voor een, iemand om mee te sparren als je het even niet weet, iemand die je grootsheid ziet wanneer je hem even kwijt bent, waar ik mijn belemmerende overtuigingen mee kan delen zonder oordeel, zodat wij verder kunnen.

 

Het voelt echt als een wij en daardoor kan ik zoveel meer dan alleen.

Alle-freeyourpassion.jpg

Alle

Surf & Yoga Coach

Garlyn is een echte vakvrouw, zelf zit ik altijd vol dromen hoe mijn leven er over 5 jaar eruit ziet. Namelijk een eigen surf- en yogaschool.

 

Echter Garlyn weet dit feilloos te vertalen naar actie. Ik heb geleerd wat ik NU te doen heb, en wat ik over een jaar te doen heb.  Zodat het niet alleen bij dromen blijft, maar Garlyn heeft ervoor gezorgd dat ik in de actie stand ben gekomen.

 

Ze is betrokken en denkt met je mee en door haar ervaring neemt ze je mee in alle facetten van je eigen onderneming. 

 

En bovendien is Garlyn een fijn mens, waardoor het ook nog eens leuk wordt om samen met haar aan je eigen droom te werken. 

ski

Damian

Rockwell Skis

Never underestimate the value of having someone to counter your thoughts and to act as a sounding board for your ideas. 

After a short conversation talking about my frustration with the corporate world and my desire to start up a Ski Manufacturing company, we started to formulate a plan. A plan which disrupted any doubts and reservations that I may have had and which culminated in a workable business plan and road map.

 

Garlyn is fully and genuinely invested in my ideas and her role as accountability partner will truly serve to spur me in my endeavour.

Judith.jfif

Judith

The Spark Box

Garlyn is iemand met passie voor mensen en business. Ze denkt gevraagd en ongevraagd mee bij alles wat je maar tegenkomt in je business, dus ook bij die dingen waarvan je zelf nog niet helemaal door had dat ze mogelijk een probleem zouden kunnen zijn

 

Omdat ze sensitief is, voelt ze goed aan waar de hulp nodig is en wat jou ook echt goed helpt. Een beetje reetpeper of soms juist ook even zachte woorden. Ook dat helpt je soms namelijk vooruit.

 

Haar (positieve!) energie is overweldigend! Ik kan het iedereen aanbevelen om met Garlyn samen te werken

Alexandra.jfif

Alexandra

Positivity Club

Garlyn staat voor mij echt voor reetpeper. Zij was voor mij echt een stok achter de deur.

 

Met haar enorme gedrevenheid en kennis maakte ik heel snel mooie stappen vooruit.

 

Door Garlyn haar aanpak kon mijn uitstel gedrag zich niet vormen zoals ik gewend ben. Zij zorgde voor een liefdevolle schop onder mijn kont en ik ben haar nog steeds dankbaar voor alle hulp, aanmoediging en het vertrouwen in mij.


Haar vrolijke en positieve persoonlijkheid is geweldig.

Sieta.jpg

Sieta

Zorgcoördinator

Garlyn heeft mij enorm goed geholpen om in de tijd een overzicht te maken van mijn plannen; wat kan ik nu doen om over een paar jaar mijn doelen te behalen. Ze is deskundig en weet haar kennis met respect te delen.

 

Over een half jaar plan ik weer een gesprek met haar in om te zien waar ik sta en wat ik nodig heb om weer verder te kunnen. Een stok achter de deur, of een peper in je reet... Ik kijk er naar uit!

bottom of page