Face your dreams!

Business & Marketing coaching
voor startende ondernemers

Je eigen bedrijf starten is soms f*cking frustrerend en lastig! Super leuk hoor, die vrijheid om te doen wát je wil, wannéér jij dat wil en hóe jij dat wil. Maar dat zelfstandig zijn, maakt het direct ook lastig. Alle keuzes alleen maken, met jezelf brainstormen en geen baas als stok achter de deur.

Succesvol een business opzetten en voldoende klanten aantrekken is dus echt niet zo gemakkelijk. Een Reetpeper helpt hier gelukkig uitstekend voor!

Hi, ik ben Garlyn! 

Online business coach, internationaal marketingstrateeg en peper in je reet om doelen te bereiken! Zelf heb ik na een sucesvolle carrière in Europa, mijn droom waargemaakt om diep in de Colombiaanse jungle te gaan wonen. Vanuit deze prachtige omgeving, help ik ondernemers met een talent voor uitstelgedrag, een overvloed aan chaos of een tekort aan marketinginstinct, om ook hun dromen waar te maken!

 

Uitstelgedrag

Eén van de grootste uitdagingen voor starters, is uitstelgedrag. Wat werkt het beste tegen uitstelgedrag? Meer discipline kweken? Nah, haalt alle lol uit je werk. Productiviteitstips? Leuk, maar als je ze niet echt toepast, ben je nog nergens.

 

De beste remedie is accountability. Dat iemand jou verantwoordelijk houd voor het behalen van de door jou zelf gestelde doelen. En dát is exact wat Reetpeper doet! Ik ben jouw accountability partner.

Chaotische trekjes

1.000 Goede ideeën, maar nooit genoeg tijd om alles uit te werken? Of ben je het overzicht kwijt omdat je zó veel moet doen dat je niet weet waar te starten? Wat dan helpt, is focus en structuur.

 

Een business coach die je met een helder stappenplan voor starters een fijne structuur geeft. Een ondernemerscoach, die zorgt dat jij met focus op je doel af gaat. Zodat jij sneller en met meer succes je bedrijf lanceert of laat groeien.

Nul marketinginstinct

Als ondernemer heb je verstand van jouw vak.  Meestal is marketing níet jouw expertise. Dus hoe de f*ck trek je klanten aan? Hoe zorg je dat je doelgroep jou niet te duur vind? Wat is een customer journey of een conversie funnel? En hoe verwoord je überhaupt wat je nou eigenlijk doet?

 

Als marketing coach, leg ik je alles uit wat voor jou relevant is. Ik deel mijn tips & tricks en denk creatief met je mee, zodat ook jij een kick-ass marketingconcept neer zet.

Met een groep heb je naast een

stevige stok achter de deur,

ook extra creatieve input!

Wat Reetpeper voor jou kan doen

Is het de hoogste tijd om je bedrijf nu écht succesvol te maken? Om jouw bedrijf haar volle potentieel te laten bereiken? Laten we dan samen aan de slag gaan! De Reetpeper Mastermind sessies geven jou een stok achter de deur, een helpende hand en creatieve input.

 

In kleine groepjes van 4-6 ondernemers, sluiten we iedere vrijdag gezamenlijk de week af. We bespreken uitdagingen, inspireren elkaar en delen onze doelen zodat we elkaar hier aan kunnen houden.

Tijdens deze Mastermind sessies geef ik marketing advies en coach ik je op je business mindset om succesvol te kunnen ondernemen. Ik houd iedere week bij wat jouw doelen voor aankomende week zijn en vraag je naar je voortgang van de week ervoor. Ik daag je uit om groots te durven dromen en help jouw ambities waar te maken. Jouw succes is mijn succes. Jouw resultaten tellen net zo hard voor mij. Die persoonlijke betrokkenheid zorgt er dat je met focus jouw doelen behaalt.

Ga je mee op avontuur?

Laten we eerst eens kennismaken. Gratis en vrijblijvend! We jouw bedrijfsconcept en marketing, jouw doelen en je uitdagingen. Samen bepalen jouw mogelijke eerstvolgende stap richting je missie. Dit is dus geen verkoopgesprek, we gaan gewoon direct de diepte in. Ik laat je ervaren hoe ik als businesscoach werk, zodat je een bewuste keuze kunt maken of het Reetpeper concept bij jou past.​

 

Praktisch

Wanneer: Ik start een nieuwe groep op vrijdag om 16 uur en in die van 20 uur

Investering: €59 ex btw per week. Urgente vragen tussendoor bespreken we in de whatsapp groep waar ik ook actief aan deelneem. 

Je zit nergens aan vast: Je kunt altijd een weekje overslaan en op ieder moment stoppen. Vrijheid, blijheid. 

Inclusief:

 • Business coaching

 • Marketing coaching

 • Een leuke groep

 • Een stok achter de deur

 • Inspiratie en motivatie uit de groep

 • Een breder netwerk

 • Een wekelijks moment om bewust je successen te vieren

 • Een vast ritme om met de groei van je bedrijf bezig te zijn 

 • Je houd focus en ik bied je structuur om dat te bereiken wat jij wil

 • Whatsappgroep en antwoord op je urgente vragen.

Nog vragen?

 Ik BEN HET BEST BEREIKBAAR VIA WHATSAPP

+57 313 4496810  

Ik antwoord zo snel mogelijk!

Footer-M.jpg

Stuur me een bericht

GEEN WHATSAPP?

 © Reetpeper 2020  //  Webdesign by Typefate

 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon
 • White LinkedIn Icon

Algemene voorwaarden