top of page
Header-M.jpg

Start een
succesvol bedrijf!

Ontwikkel een businessplan waar je energie van krijgt. Een concept dat klanten aantrekt waar je écht blij van wordt. En ook nog eens goed mee verdient.

 

Leer welke stappen je te zetten hebt voor een succesvolle start.

Je eigen bedrijf! Waar start je?

Heerlijk! Die vrijheid om te doen wat je wil, wanneer jij wil en hoe je dat wil. Maar dat zelfstandig zijn maakt het ook lastig. Je moet alle keuzes alleen maken. Wat moet je allemaal doen voor het opzetten van je bedrijf? En in welke volgorde? Met jezelf brainstormen hierover is best ingewikkeld.

 

Online business coaching van Reetpeper is dé oplossing! Samen vinden we de beste manier om jouw business op te zetten én voldoende klanten aan te trekken.

Online-Marketing-Training-Header-M_edite

Mijn stappenplan voor startende ondernemers

Sterk Concept

 • We ontwikkelen een sterk businessplan. Inclusief het bepalen van je doelgroep, jouw product portfolio. 

 • We maken een verdienmodel en bepalen de prijzen voor je producten.

Business- & Marketing Strateeg Garlyn

Kick-ass Strategie

 • We kiezen jouw positionering en bijpassend strategisch thema.

 • We onderzoeken de klantreis en hoe jij hier het beste op in kan spelen.

Uniek Verhaal

 • We bepalen jouw USPs en waardepropositie. Daaruit ontwikkelen we een social media strategie.

 • We werken aan het neerzetten van een sterk merk, inclusief huisstijl en logo.

Killer Content

 • Om zichtbaar te worden, ga je content creëren en reviews verzamelen.

 • We gaan experimenteren om te testen wat het beste voor jou werkt.

Effectieve Conversie

 • Om klanten te krijgen ontwikkelen we een sterk leadgeneratie concept en conversie funnel.

 • We bepalen wat er in de eerste versie van jouw website komt zodat je die kunt gaan ontwikkelen.

Mastermindgroep

Wat Reetpeper voor jou gaat doen

Je hebt alle potentie al in huis om jouw bedrijf te starten en een succes te maken. Samen gaan we daar het meeste uithalen. De Reetpeper sessies geven jou een stok achter de deur. Dus zeg ja tegen deskundige online business coaching met creatieve input.

 

#hoedan
Tijdens de sessies krijg je feedback op je marketing en business strategie en bespreken we jouw uitdagingen. We brainstormen over nieuwe ideeën en jouw marketing strategie. Ik inspireer en motiveer ik je om stappen te zetten om succesvol je bedrijf te starten. Ook ontbreekt de accountability niet om uitstelgedrag tegen te gaan. Sneller je doelen bereiken? Deel ze met me, dan houd ik je er aan!

Maar bovenal daag ik je uit om groots te durven dromen en je ambities waar te maken. Jouw succes is mijn succes. Jouw resultaten tellen net zo hard voor mij. Die persoonlijke betrokkenheid zorgt ervoor dat je met focus op je doelen afgaat en er niet meer alleen voor staat. Klaar om te gaan knallen?

'Kost da?

 • Eén-op-één sessies met mij zijn €125 per uur.

 • Groepssessies met max 6 ondernemers zijn €65 per sessie van 1 tot 1,5 uur.

Deze kosten zijn volledig aftrekbaar van de belasting en exclusief btw.

In een gratis intake gesprek kijken we samen wat voor jou het beste past!

Bereik je volle potentieel met je bedrijf

Hoe bereik je de top?

Zeg 'JA' tegen deskundige
business coaching met creatieve input
en een stok achter de deur!

Hi, ik ben Garlyn!

 

Online business coach, internationaal marketingstrateeg en de peper in je reet waarmee jij je doelen gaat bereiken! Na een succesvolle carrière in Europa, als digitaal strateeg bij bedrijven zoals adidas, Douwe Egberts en GrandVision, heb ik mijn droom waargemaakt om diep in de Colombiaanse jungle te gaan wonen. Maar 'customer journey strategie', 'e-commerce' en andere marketing aspecten vind ik nog steeds onwijs leuk! Dus daar help ik anderen nu mee.

Vanuit deze prachtige omgeving help ik startende ondernemers die met hart en ziel ook hun droom willen verwezenlijken. Ondernemers met een talent voor uitstelgedrag, starters met een overvloed aan ideeën maar een tekort aan tijd of die zelfstandigen die struggelen met een tekort aan marketinginstinct.

Mijn business coaching helpt dromen waar te maken. Ook die van jou!
Zullen we gewoon eens kennismaken? Dat is gratis en vrijblijvend!

Business coach Garlyn
Erieke-Duisterwinkel.jpg

Erieke

EMBRACE YOU

Het is zo fijn dat Garlyn weet te verwoorden wat er in je hoofd zit, maar niet eerder lukte om zo uit te werken.

 

Ze maakt het samen met jou heel praktisch en to the point, wat helpt om stappen te zetten. Ze zorgt dat je in beweging blijft op een prettige manier.

 

Ze is enthousiast en denkt goed mee in oplossingen. Ze houdt hierbij goed rekening met de verschillende aspecten, waardoor je snel keuzes kan maken.

 

Als het voor jou ook tijd is om concreet te worden en alles wat je nog wil doen écht in gang te zetten, neem dan contact op met Garlyn en je merkt al direct resultaat! Dat heet Reetpeper!

Bjorn-Claassens.jpg

Bjorn 

HOLISTIC FINANCE

Het is een feest om Garlyn als business coach te hebben!

 

Waarom? Omdat Garlyn mij helpt om écht verder te komen met mijn bedrijf. Ze is ontzettend goed in het aanvoelen wat ik als mens en ondernemer nodig heb in de fase waar ik op dat moment zit met mijn bedrijf. Ze voelt feilloos aan waar ik me vooral ook niet mee bezig moet houden en waar ik focus op mag hebben.

 

Ze is verder ontzettend doortastend en heeft veel toepasbare kennis welke ze makkelijk inzet en overdraagt. Los van dit alles, en zeker niet onbelangrijk is Garlyn een ontzettend vrolijk, grappig en leuk mens. Ik wens iedere ondernemer een business coach zoals Garlyn toe!  

Lonneke-van-Oostveen.jpg

Lonneke

LEKKER BAKJE COPY

Als beginnend ondernemer met imposter syndroom zie ik veel beren op de weg naar succes.

 

Garlyn is een briljante beren-worstelaar! Samen hebben we 1 voor 1 mijn obstakels aangepakt en uit de weg geholpen. Op een manier die bij mij past.

Ik heb 101 ideeën waardoor ik nergens mee begin. Door potentiële plannen met de juiste vragen te bestoken, kwam ik er achter waar mijn kracht als ondernemer ligt. Dit gaf focus!

 

Dankzij Garlyn heb ik overzicht maar bovenal vertrouwen in mijn succes als ondernemer! Als je niet weet waar je moet beginnen: neem een Reetpeper!

Wat mijn klanten over mij zeggen:

De volgende stap?

Laten we eerst eens kennismaken. Gratis en vrijblijvend! In een online sessie bespreken we jouw bedrijfsconcept en wat jouw doelen en uitdagingen zijn. Samen bepalen we de eerste stap richting je missie.

 

Dit is dus geen verkoopgesprek. We gaan direct de diepte in. Tijdens dit gesprek laat ik  je ervaren hoe ik als businesscoach werk. Geen addertjes of extra kosten. Ik vertel je wat ik voor jou kan doen en wat jij er uit kunt halen. Hierna krijg je de tijd om bewust te kiezen of het Reetpeper-concept bij jou past.​

Kennismaken
SMILE-S_edited.jpg

Mijn expertises als business coach voor starters

Business Coaching voor het behalen van je doelen

Eén van de grootste uitdagingen voor starters is uitstelgedrag. We wachten eeuwig op het juiste moment. Maar daar kom je niet echt verder mee. Wat werkt dan wel?

Goed om te weten: meer discipline kweken is niet de oplossing. Productiviteitstips dan? Leuk, maar als je ze niet consequent toepast, kom je nog nergens. Gelukkig heeft Reetpeper het antwoord.

.

De beste remedie is accountability. Accountewát? Dat ding waarbij iemand jou verantwoordelijk houd voor het behalen van - door jezelf gestelde - doelen. En dát is exact wat Reetpeper doet! Ik ben jouw accountability partner. Ik doe het werk niet voor je, maar als stok achter de deur help ik je er wel bij!

Business Coaching voor het creëren van structuur en focus

1.000 Goede ideeën maar nooit genoeg tijd om alles uit te werken. Of het overzicht kwijt omdat je zoveel moet doen en niet weet waar je moet beginnen. Zeg eens eerlijk: is dit herkenbaar?

Wat jij nodig hebt is focus en structuur. Huur iemand in die dit voor je regelt! Laat Reetpeper nou net die persoon zijn. (toevallig he?)

Een business coach die met een helder stappenplan structuur geeft. Speciaal voor jou als starter. Een ondernemerscoach die ervoor zorgt dat jij met focus op je doel af gaat en doelstellingen haalt. Zodat jij efficiënter én succesvoller je bedrijf van de grond krijgt. (Of laat groeien.)

Business Coaching voor marketingstrategie

Als ondernemer heb je verstand van jouw vak.  Maar marketing is niet ieders cup of tea. Dus hoe de f*ck trek je klanten aan?

Marketing is zoveel meer dan reclame maken. Het is het bereiken van jouw doelgroep. En een relatie met ze opbouwen. En dan hebben we de ‘termen’ nog niets eens gehad!  Als jouw hoofd begint te tollen van dingen als customer journey en conversie funnels, dan kan je vast wat hulp gebruiken.

Guess what? Als online marketing coach, en strateeg leg ik je alles uit wat voor jou - en voor jouw doel - relevant is. Ik deel mijn tips en tricks, geef advies en denk creatief met je mee. Let op: jij doet uiteindelijk het werk waarmee je een kick-ass marketingconcept neerzet. Ik help je daarbij.

bottom of page